Fixa egna julkort med din kamera | Emma Järnström

Efter många års uppehåll har jag bestämt mig för att testa på bloggandet igen. Främst för att skriva av mig men också så man kan gå tillbaka i tiden och minnas ljuvliga stunder. Vi mammor sitter ju trots allt och bara dricker kaffe hela dagarna, eller vad gör vi riktigt? Imorgon kommer ni få svar på denna fråga.

Vi brukar varje år fixa egna julkort. I år är det inget undantag. Om det är någon annan som går i julkortstankar kan jag tipsa om att ladda ner Pinterest appen. Där kan man hitta ideer och inspiration.

Min lilla stjärna fick givetvis agera fotomodell och oj vad han tyckte det var intressant att leka med julbelysningen. Man kan också ta bilder med t.ex. julgransbollar/glitter, spegel eller varför inte göra ett familjeporträtt. Det gjorde vi för två år sen med Ellie som då var hundvalp och bilderna blev väldigt roliga. Kanske jag har lyckats inspirerat någon att ta fram kameran? Det är bara november ännu så ingen stress.

Hittade massor av trevliga julkortsmallar på Ifolor och nu väntar jag på att beställningen skall dumpa ner i postlådan. Okej, jag kan direkt erkänna att vi har under flera års tid fått hem fina egengjorda julkort och i år tänkte jag inte vara sämre. Nu är det färdig sagt att ’’nästa år skall ni få ett julkort av mig’’ (ni vet vilka ni är). Är det inte roligt att börja fixa inför julen?

Annonser

2 Comments

  1. Men emmaaaa, ja trodd ju du va typen som int skicka julkort eftersom vi ha haft väldigt ensidig julkorts korrespondens i fler års tid 😂 i år får du nog ta å skick ett! 😄

    Liked by 1 person

    1. Annika: De e helt sant. Vi har tänkt på varandra istället och nöjt oss så ’’Great minds thinks alike’’. Jag har inte varit den mest aktiva med att skicka julkort men det skall vi ändra på. I år får du ett 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s